Een bedrijf vol energie.

Dit zijn wij!

Het bedrijf

Sinds de oprichting begin jaren 90 is WINGAS een belangrijke speler op de Duitse aardgasmarkt. We concentreren ons volledig op aardgas omdat het een van de goedkoopste vorm van energie ter wereld is. We leveren - naast onze klanten in Nederland en Duitsland - tegenwoordig ook aan België, Oostenrijk en Tsjechië.

WINGAS Benelux

WINGAS Benelux beschikt over twee vestigingen. Op het hoofdkantoor in Brussel worden alle strategische en administratieve werkzaamheden voor de Benelux-landen uitgevoerd en alle verkoopactiviteiten in België gecoördineerd. Het hoofdkantoor vertegenwoordigt WINGAS bovendien bij EU-instellingen.

Meer informatie

Over WINGAS

Ons succes kan in vier woorden worden samengevat: gezamenlijk, proactief, vakkundig en flexibel. Onze identiteit is gebaseerd op deze vier pijlers, ze bepalen onze handelswijze en aanpak. Wij vinden oplossingen, helpen onze klanten verder en scheppen mogelijkheden. Kortom: wij zijn een sterke samenwerkingspartner.

Samen werken aan energie.

Dit is niet alleen een filosofie van ons bedrijf, maar ook een belofte aan onze klanten. Want ze krijgen van WINGAS niet alleen een product, maar ze krijgen vooral persoonlijk advies en een concept dat perfect inspeelt op hun behoeften.

Medewerkers
Betrokkenheid

WINGAS internationaal

Al jarenlang leveren we aardgas aan klanten in Nederland, België, Denemarken, Frankrijk,  Oostenrijk, Nederland en Tsjechië. De gasverkopen laten hier een groeiende trend zien.


Duitsland
Centraal Europa