Een bedrijf vol energie.

Dit zijn wij!

Over WINGAS

Ons succes kan in vier woorden worden samengevat: gezamenlijk, proactief, vakkundig en flexibel. Onze identiteit is gebaseerd op deze vier pijlers, ze bepalen onze handelswijze en aanpak. Wij vinden oplossingen, helpen onze klanten verder en scheppen mogelijkheden. Kortom: wij zijn een sterke samenwerkingspartner.

WINGAS in één oogopslag. Meer dan 20 jaar ervaring in de energiemarkt.

Met een marktaandeel van rond de 20% in Duitsland en met toenemende verkopen in Nederland en in België is WINGAS één van de grootste aardgasleveranciers in Europa.

Verder lezen

Geschiedenis

Sinds de oprichting door BASF-dochter Wintershall en het Russische Gazprom in het begin van de jaren 90 is WINGAS al een belangrijke speler op de energiemarkt.

Verder lezen

Het management van WINGAS

Samen meer energie – dat is meer dan de centrale gedachte van ons bedrijf. Het is vooral ook een belofte aan onze klanten. Want u krijgt van WINGAS niet alleen maar aardgas. Naast het product leveren wij vooral persoonlijke zorg en concepten die perfect zijn toegesneden op uw behoeften. De bedrijfsleiding is verdeeld in de vier verantwoordelijkheidsgebieden management, inkoop en opslag, financiën en distributie in Duitsland en Europa. Vanuit deze gebieden wordt het bedrijf geleid en wordt de strategische richting van het bedrijf bepaald.

Meer informatie

De WINGAS-bedrijven

Met onze aandeelhouder – het Russische OAO Gazprom – staat WINGAS voor innovatie en competentie. Onze aandeelhouder verzekert ons van financieel succes. Dat stelt ons in staat om op winstgevende wijze te investeren in de markten van de toekomst. Een groot voordeel waar ook onze partners en klanten van profiteren.

Meer informatie