Een bedrijf vol energie.

Dit zijn wij!

Samen werken aan energie.

Dit is niet alleen een filosofie van ons bedrijf, maar ook een belofte aan onze klanten. Want ze krijgen van WINGAS niet alleen een product, maar ze krijgen vooral persoonlijk advies en een concept dat perfect inspeelt op hun behoeften.

Medewerkers

Onze werknemers zijn ons belangrijkste kapitaal. Ze zetten elke dag opnieuw hun beste beentje voor om onze klanten te voorzien van aardgas.

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

WINGAS staat niet alleen synoniem voor aardgas, maar ook voor sociale betrokkenheid. Daarom werken we samen met een groot aantal verenigingen en initiatiefnemers aan de meest uiteenlopende projecten. Zo helpen we kinderen graag bij hun lichamelijke en geestelijke ontwikkeling.

Meer informatie

astora

Samen werken aan energie. Dat geldt ook voor een toekomstgerichte voorzieningszekerheid. Via onze dochtermaatschappij astora GmbH & Co. KG is de WINGAS-groep een van de grootste aardgasopslagbedrijven van Europa. Ze beheert de grootste aardgasopslag van West-Europa in Rehden met een opslagcapaciteit van 4,4 kubieke meter en bezit aandelen in de aardgasopslagplaats in Haidach (Oostenrijk).

Meer informatie