Een bedrijf vol energie.

Dit zijn wij!

Maatschappelijke verantwoordelijkheid is belangrijk voor ons

WINGAS staat niet alleen synoniem voor aardgas, maar ook voor sociale betrokkenheid. Daarom werken we samen met een groot aantal verenigingen en initiatiefnemers aan de meest uiteenlopende projecten. Zo helpen we graag kinderen bij hun lichamelijke en geestelijke ontwikkeling.

Power, techniek en een adembenemend tempo WINGAS maakt zich sterk voor ijshockey

Manpower gepaard met teamgeest en stalen zenuwen: ijshockey is een van de meest dynamische teamsporten ter wereld. De kracht, het uithoudingsvermogen, de tactische geraffineerdheid en sportiviteit van de spelers op het ijs kunnen rekenen op de bewondering en het enthousiasme van een grote schare fans. In bijna geen enkele andere sport leven de fans zo mee als bij het ijshockey. Bij ijshockey komt voelbare energie vrij. De sport is fascinerend en weet met al zijn facetten steeds meer fans te boeien.

Sinds het seizoen 2016 maakt WINGAS zich sterk voor ijshockey en ondersteunt met name de Kontinental Hockey League (KHL), een van de sterkste ijshockeyliga´s ter wereld. WINGAS wordt voor het lopende seizoen hoofdsponsor van de drie KHL-verenigingen Slovan Bratislava, Dinamo Riga en HC Vityaz. Daarnaast sponsort het bedrijf het team van HC St. Petersburg en de Kassel Huskies.

www.powerplay.wingas.com