Mediatheek van WINGAS.

Altijd op de hoogte

Mediatheek Informatie rechtstreeks van de bron

Nog meer informatie over aardgas vindt u in onze mediatheek: onze brochures, onderzoeken, video's en afbeeldingen.

Als u meer informatie nodig hebt, kunt u altijd contact met ons opnemen – uw contactpersonen op de persafdeling van WINGAS informeren u rechtstreeks, uitgebreid en snel. Neem contact met ons op!

Uw contact

Königstor 20
34117 Kassel
Phone: +49 (0) 561 99858-0 
E-mail: presse[at]wingas.de

Onze brochures downloaden Zo bent u ook onderweg optimaal geïnformeerd

WINGAS produceert regelmatig brochures over actuele onderwerpen, onze producten, subsidieprogramma's en nadere onderwerpen die relevant zijn voor het bedrijf of de markt. U kunt deze brochures hier downloaden als in pdf-format - of u kunt ons e-mailen om de brochures in gedrukte vorm aan te vragen.

Hoge kwaliteit afbeeldingen om te downloaden Beeldmateriaal voor journalisten, bloggers en geïnteresseerden over WINGAS en de handel in gas

Bent u journalist of blogger of plant u een publicatie over het onderwerp WINGAS, aardgas of de handel in gas? In onze afbeeldingsgalerij vindt u een selectie fotomateriaal met hoge resolutie dat vrij te gebruiken is. Wij stellen het op prijs als u ons een link naar of exemplaar van uw publicatie doet toekomen. Hebt u meer materiaal nodig? Neem contact met ons op. Wij proberen het benodigde materiaal voor u samen te stellen of uw vragen te beantwoorden.

Video's

Wilt u via video informatie over actuele energieonderwerpen? Blader door ons aanbod van bewegende beelden. U mag linken naar deze video's of ze opnemen op uw website.

Alle video's bekijken via het YouTube-kanaal van WINGAS

Gegevens en feiten

Hier vindt u onze gegevens- en feitenbladen en belangrijke formulieren om te downloaden.

Meer informatie

Pers en nieuws

Hebt u voor uw journalistieke werk goed voorbereid materiaal en informatie nodig? Hier vindt u al onze actuele persinformatie, afdrukbare afbeeldingen en een nieuwsarchief.

Alle persinformatie en nieuws weergeven

Uw contact

Königstor 20
34117 Kassel
Phone: +49 (0) 561 99858-0 
E-mail: presse[at]wingas.de