Persservice van WINGAS.

Altijd op de hoogte

07.06.2016

WINGAS Benelux reikt Milieu- en Energieprijs uit aan Nearly New Office Facilities

Brussel/Kassel. Van afgedankt kantoormeubilair maakt NNOF nieuwe loungemeubelen die opnieuw in kantoren kunnen worden gebruikt. “Daardoor wist het bedrijf tot nu toe bijna een half miljoen kilo CO2 te besparen, om over het afval nog maar te zwijgen”, zegt Gerd Jung, Managing Director van WINGAS Benelux.

De door WINGAS uitgereikte speciale prijs in de categorie Business Sustainable Project werd in het bijzijn van ministers en vertegenwoordigers van het Belgische Koningshuis in Brussel uitgereikt. Ook de locatie was passend: passiefhuis BEL in Brussel is gemaakt van milieuvriendelijke bouwmaterialen. De energie voor het congrescentrum wordt opgewekt met behulp van een 700 vierkante meter groot zonnestroomsysteem en het regenwater wordt opgevangen en vervolgens hergebruikt.

De Belgische Energie- en Milieuprijs met negen categorieën werd al voor de elfde keer uitgereikt. De onderscheiding wordt toegekend aan projecten, bedrijven, verenigingen en personen die zich bijzonder inzetten voor het milieu. WINGAS fungeerde dit jaar als sponsor.

Königstor 20
34117 Kassel
Phone: +49 (0) 561 99858-0 
E-mail: presse[at]wingas.de

Königstor 20
34117 Kassel
Phone: +49 (0) 561 99858-0 
E-mail: presse[at]wingas.de